Fotoboeken met korting bij MENDO

Boekhandel MENDO staat weer in het teken van de B%k Deals. En daar zitten deze maand een paar fotografische prachtstukken bij – niks winkeldochters of beschadigde exemplaren. Wat dacht je van Annie Leibovitz’ Portraits 2005-2016, dat nu in plaats van 80 euro maar 60 euro kost? Of Mr. van Ferry van der Nat voor de halve prijs (30 euro)? Of Sportret van sportfotograaf Klaas Jan van der Weij, reeds toe aan z’n tweede druk, met een tientje korting? De hele maand februari en zowel in de winkel in de Amsterdamse Berenstraat als online, maar op is op.

Lees ook:Vijf Nederlandse fotoboeken in de aanbieding
Lees ook:Ferry van der Nat en Carli Hermès signeren
Lees ook:Instagallery 2.0 komt eraan!
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:Steve McCurry signeert bij MENDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.