Matthew Murray – Saddleworth

Adobe heeft niet alleen Lightroom onder handen genomen, maar ook Photoshop en diverse andere apps geüpdatet. Zo zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd in de gereedschapskist én is de integratie met Lightroom verbeterd – jawel… Ondertussen zaagt Macphun met het nieuwe Luminar steeds openlijker aan de poten van de stoel van de reus Adobe. In het weekend komen we op een en ander terug.

And now for something completely different: Gallery Vassie in Amsterdam is sinds kort ook actief als uitgever. Onder de Gallery Vassie Editions bijt Saddleworth van Matthew Murray het spits af. Een fotografisch verslag van vijf jaar Britse landschapsfotografie in de moorlands. Het boek verschijnt in een gelimiteerde oplage van 200 door de auteur gesigneerde exemplaren met vijf verschillende omslagen – van elke cover 40 stuks. De prijs bedraagt 50 euro. Om een exemplaar met een cover naar keus te reserveren, kun je het beste een mailtje – in English if possible - sturen aan [email protected].

Lees ook:Take Five in Gallery Vassie
Lees ook:Seen UnSeen – 2nd Edition
Lees ook:Strippers en stillevens bij Seen UnSeen
Lees ook:Back to the seventies met Henry Horenstein
Lees ook:Antoni + Alison: Photography Not to Wear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.