Binnenkort verschijnt nieuw fotoboek Annie Leibovitz

In oktober verschijnt van de levende fotografische legende Annie Leibovitz het nieuwe fotoboek Portraits 2005-2016 bij uitgeverij Phaidon. Het boek bevat zowel bekende foto’s van minstens even bekende mensen, tot en met oud-president Obama in het Witte Huis aan toe, als niet eerder gepubliceerd werk. Het lijvige fotoboek telt ruim 300 pagina’s en kost 80 euro. Je kunt Portraits 2005-2016 nu alvast bestellen bij de Amsterdamse kunstboekhandel MENDO, waar je op de website ook een virtueel voorproefje doorbladeren kunt.

Lees ook:Vogue: The Covers
Lees ook:Robin de Puy – Randy
Lees ook:Alles over glamour en naakt
Lees ook:Africa together: het levenswerk van Adri de Visser
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.