Steve McCurry signeert bij MENDO

De Amerikaanse Magnum-fotograaf Steve McCurry – vooral wereldberoemd door zijn iconische foto van het ‘Afghaanse meisje’ – signeert dinsdagmiddag 1 november zijn allernieuwste boek On Reading bij de Amsterdamse boekwinkel MENDO. Dit boek, verschenen bij uitgeverij Phaidon, is van kaft tot kaft gevuld met foto’s van lezende mensen. De meesterfotograaf is van vier uur tot kwart over vijf in de boekhandel aan de Berenstraat aanwezig om dit boek of andere titels van zijn hand te signeren. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan, dan kun je ook een gesigneerd exemplaar bestellen in de webshop.

Lees ook:Ferry van der Nat en Carli Hermès signeren
Lees ook:Steve McCurry signeert nieuwste boek in MENDO
Lees ook:Steve McCurry – Voorbij de camera
Lees ook:Thomas Schlijper – I am Amsterdam
Lees ook:Naakte feiten | boek van Peter Blok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.