Robin de Puy signeert in Fotomuseum Den Haag

Een roadmovie in de vorm van een fotoserie: dat is in wezen de tentoonstelling If this is true van Robin de Puy. Op de Harley reisde zij door de Verenigde Staten, en legde vast wie en wat zij onderweg tegenkwam. We brachten dit weekend met een gelijkgezinde een bezoek, en werden niet teleurgesteld: wat zitten er schitterende foto’s van prachtige koppen bij! De beslissing om ook het gelijknamige boek aan te schaffen, was snel genomen. De tentoonstelling is nog tot en met 26 juni te zien, en wie belangstelling heeft voor het boek: komende zondag (1 mei) is de fotografe van half vier tot vijf ‘s middags zelf aanwezig in het Fotomuseum Den Haag om haar werk te signeren.

Lees ook:Zilveren Camera: 18 januari!
Lees ook:Machiel Botman in Fotomuseum Den Haag
Lees ook:Sabrina van den Heuvel – How Soon is Now?
Lees ook:Fotomuseum Den Haag focust op plattelandsleven
Lees ook:Robin de Puy – If this is true…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website