Reisfotografie – Explore Discover Capture

Laura Vink van Vink Academy timmert aardig aan de weg. Na zich in korte tijd te hebben ontpopt als een autoriteit op het gebied van portret- en vooral kinderfotografie, laat zij nu haar licht schijnen over de ins en outs van het fenomeen reisfotografie in al zijn facetten. En laten we eerlijk zijn: we fotograferen bijna allemaal meer dan ooit terwijl we op vakantie zijn, maar het resultaat doet niet altijd recht aan onze verwachtingen. En als we de foto’s aan anderen laten zien, volgt niet zelden een pijnlijke stilte.

In Reisfotografie – Explore Discover Capture neemt Laura, die het afgelopen decennium zelf meer dan dertig landen aandeed – de aspirant-reisfotograaf bij de hand. Alle aspecten, van de voorbereiding tot de nabewerking, komen aan bod in dit boek van een kleine vierhonderd pagina’s, dat daarmee het dikste Nederlandstalige boek in zijn soort is. Het boek verschijnt op 16 mei – ruim op tijd voor de zomervakantie – en is nu al via de website te bestellen voor een introductieprijs van 49 euro (daarna 59 euro) + verzendkosten. Voor wie nóg meer wil weten, is er ook een bundel met meer dan anderhalf uur aan videomateriaal, die tijdelijk in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is voor de speciale prijs van 99 euro (normale prijs 129 euro). Bekijk de video voor een kijkje in Laura’s keuken.

Lees ook:Steve McCurry signeert nieuwste boek in MENDO
Lees ook:Photofacts bestaat tien jaar
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Inspirerende lezingen over reisfotografie
Lees ook:Belair: analoge klapcamera met automaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.