Een fotokalender maken en nog 4 mooie fotoproducten

Tijdens de koude dagen kruipen we graag terug in onze warme huizen. Dicht bij de open haard of kachel. Een mooi moment om met het gezin de foto’s erbij te pakken en door de herinneringen te gaan. Het is zonde dat de foto’s opgeslagen blijven in digitale albums op de telefoon, tablet of digitale camera. Daarom hebben we 5 fotoproducten voor je op een rij gezet waar je het gegarandeerd warm van krijgt. Samen een fotokalender maken of misschien een foto agenda om vooruit te kijken naar warmere dagen.

Met de gratis software van HetFotoalbum.nl maak je eenvoudig en snel een eigen ontwerp voor één of meerdere van de fotoproducten. Ze worden binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens deze koude dagen.

Fotokalender maken

Met je leukste foto’s kan je een persoonlijke kalender maken. Je kunt kiezen uit een jaarkalender, verjaardagskalender, familieplanner of bureaukalender. De keuze is aan jou. Dan kan je het hele jaar genieten van je mooiste foto’s. Alle kalenders worden geprint in topkwaliteit! Het maken is super eenvoudig met de gemakkelijk software.

Bedenk een mooi thema voor je kalender, enkele voorbeelden zijn: een jaar met je geliefde, vakanties of het eerste levensjaar van je baby. Maak er iets unieks van en je hebt er elke dag een jaar lang plezier van.

fotokalender-maken

Foto agenda maken

Bewaar het overzicht met een persoonlijke agenda. Maak alle dagen van het jaar leuker met jouw eigen foto’s. Bepaal zelf de foto’s die je in de agenda wilt hebben. Of maak een unieke schoolagenda waar iedereen jaloers op zal zijn. Je kunt zelf de datum kiezen wanneer de agenda in gaat. Zo maak je er optimaal gebruik van.

Een zelf gemaakte foto agenda vind je in geen enkele winkel. Een agenda moet uitstralen wie jij bent en wat je leuk vindt. De juiste agenda vinden is lastig, maak er daarom zelf één!

Slingers maken

Komt er een feestje aan? Creëer een unieke en persoonlijke sfeer met een zelf gemaakte slinger. In het verleden was het altijd lastig en moest je het zelf in elkaar knutselen. Dankzij nieuwe technieken en verbeterde software kan je zelf in no time de mooiste slingers maken. Je hoeft er niet voor de kou in omdat hij binnen enkele dagen bij je thuis wordt bezorgd.

Je eigen ontwerp in topkwaliteit en een professioneel geprint. Met deze originele aankleding van een feestje kan het niet anders dan een succes worden.

slingers-maken

Fotoalbum

Eenvoudig en snel je fotoalbum maken van hoge kwaliteit. Allemaal unieke herinneringen van unieke momenten bij elkaar. Bijvoorbeeld een huwelijk, geboorte of vakantie. Ze verdienen een eigen fotoalbum. Ze komen in verschillende afmetingen en je bepaalt zelf het aantal pagina’s.

Maak een prachtig fotoverhaal in je persoonlijke fotoalbum. Haal alle foto’s uit de archieven en deel ze met je vrienden, vriendinnen en familie. Het fotoalbum van HetFotoalbum.nl is uniek in de markt. Ze worden gemaakt met een ringband en is de goedkoopste mogelijkheid om je eigen fotoverzameling bij elkaar te brengen.

Baby fotoalbum

Er is geen moment dat meer indruk maakt dan de geboorte van je baby. Met een zelf ontworpen baby fotoalbum kan je de wereld laten zien hoe trots je bent! De eerste jaren van een baby vliegen voorbij. Leg ze daarom vast. Elke eerste keer is een foto waard want voor je het weet is hij of zij alweer de deur uit.

baby-fotoalbum

Pro tip:

Maak een album toegewijd aan het eerste levensjaar van je baby. Deel het op in hoofdstukken. Maak een hoofdstuk over de tijd voor de geboorte, een hoofdstuk die gaat over de dag van de geboorte. Daarna over alle eerste keren, de eerste glimlach en de eerste keer staan. Een hoofdstuk met foto’s van je baby met vrienden en familie. En sluit het af met foto’s van de eerste verjaardag.

Eenvoudig, snel en goedkoop maak je één of meerdere van de tips bij HetFotoalbum.nl. Ik hoop dat er iets voor je tussen zit waar je het warm van krijgt tijdens deze koude dagen. Kruip dicht bij elkaar voor een warme open haard en pak de oude foto’s erbij. Je hebt gegarandeerd een heerlijke avond!