Jimmy Nelson signeert eigen boek in Breda

Jimmy Nelson – Serengeti

Liefhebbers van reisfotografie met een grote R doen er goed aan om zaterdagmiddag 28 november in hun agenda vrij te houden. Van 12 tot 4 signeert de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson namelijk zijn fotoboek Before They Pass Away bij juwelier annex conceptstore House of Pertijs aan de Parkstraat in Breda.

Before They Pass Away bevat indrukwekkende foto’s van bijzondere culturen van over de hele wereld, die Nelson wilde vastleggen voordat ze straks misschien voorgoed verdwenen zijn. Een mooie gelegenheid om het boek aan te schaffen (al dan niet als sinterklaas- of kerstcadeau) mét een persoonlijke noot van de maker.

Lees ook:Before They Pass Away – De verhalen achter de foto’s
Lees ook:De winnaars van de Before They Pass Away-winactie
Lees ook:Jimmy Nelson: Jimmy’s VIP
Lees ook:Jimmy Nelson – ONLY NEW
Lees ook:Dutch Doc Award 2014 voor Hornstra/Van Bruggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.