Back to the sixties met Het Grote Jaren 60 Boek

Wie de jaren zestig nog eens dunnetjes wil overdoen, kan terecht bij uitgeverij WBOOKS. Nadat er al eerder soortgelijke uitgaven waren verschenen over de Tweede Wereldoorlog en de jaren vijftig, zag nu Het Grote Jaren 60 Boek het licht. Samenstellers René Kok, Erik Somers en Paul Brood putten uit de rijke historische fotocollectie van het Nationaal Archief. Het resultaat is een staalkaart van de jaren zestig: niet alleen de provo- en hippietijd, maar vooral ook wat er daarvoor en daarnaast gebeurde.

Het kloeke boek telt zo’n 400 afbeeldingen, met uitgebreide toelichtingen verspreid over bijna evenzoveel pagina’s. Het Grote Jaren 60 Boek kost € 49,95 en is ook rechtstreeks verkrijgbaar bij de uitgeverij.

Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work
Lees ook:Binnenkort verschijnt nieuw fotoboek Annie Leibovitz
Lees ook:Cor Jaring-tentoonstellingen officieel geopend
Lees ook:Alles over glamour en naakt
Lees ook:Koninklijke fotografie: Pieter en zijn camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.