Jeroen Swolfs – Streets of the World II

Ook in de fotografie zijn e-books in opmars. Niet alleen als handig instructiemiddel, maar ook als fotoboek pur sang. Steeds minder uitgevers durven het nog aan in fotoboeken te investeren. En aan de alternatieven – zelf uitgeven via een platform als Blurb, of financiering door middel van crowdfunding – kleven ook haken en ogen.

Globetrotter Jeroen Swolfs heeft zich ten doel gesteld om het straatleven in het centrum van alle hoofdsteden ter wereld te fotograferen. Hij begon met Azië. In 2011 verscheen het verslag in boekvorm bij National Geographic. Voor Streets of the World II, dat zich op het Amerikaanse continent – van Canada tot Argentinië – afspeelt, besloot Jeroen niet op een uitgever te wachten. Dit deel is nu al verschenen als e-book, in het Nederlands. Het is verkrijgbaar voor de alleszins schappelijke prijs van € 7,99 via Jeroens website: Streetsoftheworld.com. Ook deel I is nog steeds leverbaar als e-book.

Lees ook:Streets of the World strijkt neer in Zaandam
Lees ook:Fotowedstrijd National Geographic
Lees ook:Wie is/wordt de beste fotograaf van Nederland?
Lees ook:En de Nature Photographer of the Year is…
Lees ook:John Stanmeyer wint World Press Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.