Steve McCurry – Voorbij de camera

De beste fotograaf ter wereld is misschien wat veel gezegd, maar zeker is dat Steve McCurry tot de absolute top behoort in de reis- en reportagefotografie. Wie kent niet zijn foto van het Afghaanse meisje met de groene ogen op de cover van National Geographic Magazine? Het boek Voorbij de camera vertelt de verhalen achter al die indrukwekkende foto’s, in woord én in beeld.

Voorbij de camera is uitgegeven door uitgeverij Terra en kost € 49,99. Je kunt zelfs in het bezit komen van een gesigneerd exemplaar, want op zaterdag 19 oktober is Steve McCurry in Nederland. Zijn lezing bij Foam was al binnen een uur uitverkocht, maar vanaf vier uur ‘s middags is hij te vinden bij de Bijenkorf in Amsterdam, waar hij tot circa kwart voor vijf zijn boeken zal signeren.

Lees ook:Steve McCurry signeert bij MENDO
Lees ook:Steve McCurry signeert nieuwste boek in MENDO
Lees ook:Thomas Schlijper – I am Amsterdam
Lees ook:Binnenkort verschijnt nieuw fotoboek Annie Leibovitz
Lees ook:Met de buik het brood achterna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.