Doe-het-zelfgids voor natuurfotografen

Wie zegt dat je helemaal naar Zuid-Afrika of Alaska moet om mooie natuurfoto’s te maken..? In het Handboek natuurfotografie Nederland & België legt de veelvuldig bekroonde natuurfotograaf Edwin Giesbers precies uit waar je in deze contreien moet zijn en op welk moment van het jaar. Maar ook welke apparatuur en technieken je het beste kunt gebruiken, en hoe je foto’s kunt maken die nét even anders zijn.

Het Handboek verschijnt begin april bij National Geographic, uitgeverij van het gelijknamige tijdschrift waarin Edwins foto’s regelmatig worden gepubliceerd. Ook verzorgt hij onder andere workshops en schrijft hij over natuurfotografie voor Camera Magazine. Het handboek telt 256 pagina’s en kost € 24,90.

Lees ook:Handboek Natuurfotografie doorbreekt ‘zwijgcultuur’
Lees ook:Handboek natuurfotografie op reis
Lees ook:Fotowedstrijd National Geographic
Lees ook:National Geographic Fotowedstrijd 2017
Lees ook:NG Community: veel tips en mooie foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.