Kees Tabak – No More Heroes

Toen Kees Tabak zich begin jaren tachtig met zijn camera op de punkscene stortte, stond de popfotografie nog in de kinderschoenen. Inmiddels heeft hij bijna alle grote namen voor zijn lens gehad. Madonna, Prince, Blondie, U2 en niet te vergeten onze eigen Golden Earring, Doe Maar en Herman Brood passeren de revue in No More Heroes.

De presentatie van dit bijzondere boek vol onvergetelijke foto’s vormt op zondagmiddag 21 november tevens het openingsakkoord van een expositie in Cultuurhuis Diamantslijperij in de Tolstraat in Amsterdam. De tentoonstelling is te bezichtigen t/m vrijdag 26 november, en de openingstijden zijn van 11 tot 18 uur.

Lees ook:Fotografische tijdreis op Amsterdam 1900
Lees ook:Koninklijke katten op de kunstbeurs
Lees ook:Ferry van der Nat en Carli Hermès signeren
Lees ook:Met de buik het brood achterna
Lees ook:Robby Bolleyn – Under a dark sky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.