Apple iMac Pro: heel veel computer voor heel veel geld

De al bij voorbaat legendarische Apple iMac Pro is momenteel bestelbaar. Ook het prijskaartje is van epische proporties: voor het ‘basismodel’ betaal je al bijna 5500 euro – ruim tweemaal zoveel als voor de duurste ‘gewone’ iMac. Nu moeten we onmiddellijk toegeven dat dit basismodel beschikt over indrukwekkende specs, zoals 32 GB intern geheugen, een SSD van één TB en een prachtig 5K Retina-scherm van 27 inch. Wil je echt de ultieme iMac Pro met alle opties (meer geheugen, grotere SSD, enzovoort) dan moet je ruim 15 mille ophoesten. Voor de modale fotograaf en/of beeldbewerker is die meerprijs niet te rechtvaardigen, maar we zijn heel benieuwd naar de eerste praktijktests!

Lees ook:Apple vernieuwt bijna hele productlijn
Lees ook:Nieuwe Sony Cyber-shot met grote sensor
Lees ook:Apple trekt stekker uit Aperture
Lees ook:Zwart-witte Piet en iMac met 5K Retina-scherm
Lees ook:Pentax XG-1: veel zoom voor je geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.