Alternatieve werkelijkheden uit Luminar

Ter illustratie bij de Tip van de week nog een tweetal met Luminar bewerkte foto’s. Bij deze, van een landend KLM-vliegtuig, zijn drie Presets in evenzoveel aparte lagen gebruikt: eerst Mood Enhancer, toen daaroverheen Enhanced Reality met een Opacity/dekking van 90%, en ten slotte Vintage Look met een dekking van 60%.

Bij onderstaande foto van de Stompe Toren in Spaarnwoude is een aangepaste versie van de preset Dramatic Look ingezet, waarbij de belichting en de witbalans licht zijn aangepast en de laagdekking is teruggeschroefd tot plusminus 80%.

Lees ook:Sneeuw in grafisch zwart-wit
Lees ook:Tip van de week: eigen Presets met Luminar 2018
Lees ook:Tip van de week: maatwerk met Luminar
Lees ook:Tip van de week: Photoshoppen met lagen IV
Lees ook:Luminar 2018: een eerste kennismaking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.