Slimme flitser en supersnelle geheugenkaart

Nog wat productnieuws van de afgelopen dagen. Flitsers met automatische zoomkoppen kenden we al, maar Canon gaat een stap verder met AI Bounce. Hierbij wordt de horizontale en/of verticale verstelling van de flitskop automatisch ingesteld aan de hand van een testflits – dat scheelt een hoop geklungel bij bijvoorbeeld een huwelijksreportage. De AI Bounce-modus van de krachtige nieuwe Canon Speedlite 470EX-AI werkt alleen met EOS-camera’s van na 2014, en bij de instapmodellen werkt de functie evenmin. De Speedlite 470EX-AI wordt leverbaar in april en gaat 510 euro kosten.

Met de SanDisk Extreme UHS-I microSDXC-kaart met een schrijfsnelheid van 90 MB/s en een leessnelheid van maar liefst 160 MB/s zet SanDisk een nieuwe standaard neer in dit segment. Met een opslagcapaciteit van 400 GB zit je ook niet zo gauw meer om ruimte verlegen. Geen overbodige luxe in een tijd dat zelfs sommige smartphones kunnen filmen in 4K.

Lees ook:SanDisk lanceert snelste microSD-kaart
Lees ook:Supersnelle SD-kaart van SanDisk – Canon ringflitser
Lees ook:Sony komt met snelste SD-kaart ter wereld
Lees ook:Klein kaartje wordt stuk sneller
Lees ook:MicroSDXC-kaart met macrocapaciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.