Fotograferen en filmen tegelijk

Zoals eerder aangekondigd heeft Sony een kabel uitgebracht waarmee je twee RX0 camera’s aan elkaar kunt koppelen (draadloos zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt). Deze kabel, de VMC-MM2 (55 euro, leverbaar vanaf april), brengt echter nog meer handige mogelijkheden binnen bereik. Op bijgaande foto is een RX0 met een A7-systeemcamera verbonden, waarbij de RX0 op de flitsschoen is gemonteerd. Zo kun je bijvoorbeeld fotograferen en filmen tegelijk op een bruiloft of tijdens een evenement. Moet je alleen een ander stekkie voor je flitser zien te vinden…

Lees ook:Tip 30|500: Wie de flitsschoen past…
Lees ook:Sony-flitser voor binnen en buiten
Lees ook:Live View met een maatje meer
Lees ook:Tip 13|500: Ingebouwde flitser meestal te zwak
Lees ook:Flitsen met beleid – I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.