LaCie lanceert DJI Copilot

Ook LaCie doet een duit in het imagetank-zakje met de Copilot, ontwikkeld in samenwerking met dronefabrikant DJI. In de door huisontwerper Neil Poulton geboetseerde spatwaterdichte en schokbestendige behuizing zit een 2 TB harde schijf. Mocht er toch wat misgaan, dan kun je tot drie jaar na aankoop aanspraak maken op gegevensherstel. De LaCie DJI Copilot is zeker niet alleen bedoeld voor dronebezitters: er zijn allerlei aansluitingen, waaronder SD en USB, en je kunt er zelfs onderweg je telefoon mee opladen. De DJI Copilot wordt binnen enkele maanden leverbaar en gaat hier vermoedelijk ruim 350 euro kosten, inclusief één maand een volledig Adobe CC-abonnement.

Lees ook:Voor niets gaat de zon op
Lees ook:Lensadapter met ingebouwde macrostand
Lees ook:Nieuwe SELPHY fotolab in meeneemformaat
Lees ook:Plug it in and turn it on
Lees ook:Mobiel fotograferen dure grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.