Imagetank met SSD van Western Digital

Ook met de supergrote geheugenkaarten en cloudopslagmogelijkheden van tegenwoordig heeft de aloude imagetank nog bestaansrecht. Getuige de introductie van de My Passport Wireless SSD door Western Digital. Het grootste verschil met de oudere Wireless Pro is dat het nieuwe model, zoals al blijkt uit de naam, een Solid State Drive in plaats van een harde schijf gebruikt voor de beeldopslag. Dit staat garant voor een grotere schok- en valbestendigheid. Behalve wifi is een SD-kaartsleuf present, en via USB kun je ook een losse kaartlezer aansluiten en de beelden doorsluizen naar een laptop. De Western Digital My Passport Wireless SSD komt medio februari op de markt, met capaciteiten van 250 GB tot 2 TB. De prijzen beginnen bij zo’n 250 euro.

Lees ook:My Passport Wireless: imagetank nieuwe stijl
Lees ook:Spionagecamera van Minox
Lees ook:Nikon D3200: van 14 naar 24 megapixels
Lees ook:Fotonieuw(tje)s van de afgelopen dagen
Lees ook:Tip van de week: foto’s overzetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.