Mobile Rig voor vloggers en smartphonefilmers

Vloggers zoals Monica Geuze zijn de anchor(wo)men van nu. JOBY speelt daarop in met de GorillaPod Mobile Rig, op maat gemaakt voor smartphonefilmers die het wat professioneler willen aanpakken. De pootjes zorgen voor meer stabiliteit of een stevigere grip, en de zijarmpjes en de kop met accessoireschoen bieden onderdak aan bijvoorbeeld twee ledlampen plus een losse microfoon. Het geheel weegt slechts iets meer dan 350 gram. De GorillaPod Mobile Rig moet binnenkort leverbaar worden voor pakweg 100 euro.

Lees ook:Nikon D3200: van 14 naar 24 megapixels
Lees ook:Leica stapt in systeemcamera met Leica T
Lees ook:Nieuwe NX-objectieven van Samsung
Lees ook:Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid
Lees ook:Sony pakt uit met nieuwe NEX en full-frame compact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.