Moshi USB-C Multimedia Adapter

We hebben het al eerder aangekaart: in de nieuwste MacBook Pro-modellen (om van de overige MacBooks maar te zwijgen) kun je geen geheugenkaart meer kwijt. En ook andere randapparatuur is lastig aan te sluiten, want het is allemaal USB-C/Thunderbolt 3 wat de klok slaat. Dus voor je het weet, ben je een vermogen kwijt aan een tas vol adapters en verloopstekkers. Accessoirefabrikant Moshi biedt uitkomst met de USB-C Multimedia Adapter. Deze neemt één USB-C-poort in beslag en biedt daarvoor in ruil twee USB 3.1-aansluitingen, een 4K-compatibele HDMI-poort én een SD-geheugenkaartsleuf. De prijs van dit compacte apparaatje bedraagt 65 euro.

Lees ook:Sony QX1: smartphone krijgt APS-C-sensor en verwisselbare lens
Lees ook:Back to the USSR met Jupiter 3+
Lees ook:Nieuwe standaardzoom voor Pentax-spiegelreflexen
Lees ook:Canon EOS 80D verlegt de grenzen
Lees ook:Leica CL: serieuze systeemcamera in zakformaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.