Canon brengt merchandisecollectie uit

Goed nieuws voor alle Canon-fans: ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het EOS-systeem brengt Canon een collectie officiële merchandise op de markt, die te koop is in de webwinkel. Het assortiment reikt van T-shirts, hoody’s, baseballpetten en cameratassen tot paraplu’s – altijd handig in dit klimaat – en babyslabbetjes met Canon-afdruk. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, moeten ze bij Canon hebben gedacht… Voor de verzamelaars is ook een miniatuurmodel verkrijgbaar van de allereerste Canon ooit: de Canon Hansa uit 1936, toen het merk officieel nog Kwanon heette.

Lees ook:Fujifilm strijkt alle rimpels glad
Lees ook:Kleine krachtpatsers van Canon
Lees ook:Canon EOS M2 aangekondigd (in Japan)
Lees ook:Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist
Lees ook:25 jaar Canon EOS-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.