Spatwaterdichte macroflitser van Olympus

Spatwaterdichte reportageflitsers waren er al, maar nu brengt Olympus de STF-8 uit: de eerste weerbestendige macroflitser in z’n soort. Geen gek idee, op de keper beschouwd, want waarom zou je alleen macrofoto’s maken als het zonnetje schijnt? De STF-8 beschikt over twee afzonderlijk instelbare en verstelbare flitskoppen met in totaal richtgetal 8,5, en de flitssterkte kan zowel TTL worden gestuurd als handmatig worden geregeld. De macroflitser komt in december op de markt voor een adviesprijs van 499 euro. Ook de nieuwe OM-D E-M1 Mark II systeemcamera wordt in december leverbaar.

Lees ook:Nieuw topmodel in Nikon-flitserserie
Lees ook:Krachtige studioflitser voor buiten de studio
Lees ook:Flitser met ingebouwde videolamp
Lees ook:Tip van de week: richtgetal
Lees ook:Olympus OM-D E-M1 Mark II komt eraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.