Lume Cube: veel licht uit een piepklein doosje

Voor (smartphone)fotografen, actioncam-gebruikers en filmers voor wie apparatuur niet klein en licht genoeg kan zijn, is er nu de Lume Cube. De Lume Cube is een piepklein kubusje waarin een lichtopbrengst van maar liefst maximaal 1500 lumen zit verpakt. Flitsen, desgewenst als slaveflitser die wordt ontstoken door een andere flitser, kan ook. Op één lading van de ingebouwde accu kan het videolicht 20 minuten continu op volle kracht branden, maar bij dimmen neemt de gebruiksduur snel toe (op 90% vermogen al meer dan tweemaal zo lang). Via de gratis app kun je tot vijf Lume Cubes op afstand bedienen, er zijn allerlei accessoires leverbaar om het lampje op en voor van alles en nog wat te gebruiken, en als klap op de vuurpijl is de Lume Cube ook nog waterdicht (tot 30 meter diep). De prijzen beginnen bij 119 euro, maar als je een set van twee of vier aanschaft, krijg je ‘kwantumkorting’.

CameraNU.nl heeft als eerste in Nederland de Lume Cube exclusief op voorraad. Hier vind je meer informatie en alle opties. Als je er vóór 22 augustus eentje (of meer) koopt, kun je door het schrijven van een review met je praktijkervaringen het volledige aankoopbedrag terugwinnen.

Lees ook:Polaroid Cube: veel kleiner komen ze niet…
Lees ook:Olympus Tough! TG-5 tougher dan ooit
Lees ook:GoPro brengt HERO6 en Fusion uit
Lees ook:Twee Wi-Fi-compacts van Fujifilm
Lees ook:Allweathercompact met bluetooth

2 reacties op “Lume Cube: veel licht uit een piepklein doosje

  1. Raymond Harper

    Niet helemaal de eerste en niet helemaal exclusief dus… Jullie importeren ‘m zelf, buiten de officiële importeur/distributeur om?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.