BenQ-beeldscherm voor veeleisende beeldbewerkers

Met de SW2401PT levert BenQ een monitor af voor veeleisende fotografen en beeldbewerkers. Het IPS-breedbeeldscherm met een diagonaal van 23,8 inch (ruim 60 centimeter) telt 2560 bij 1440 pixels, terwijl het Color Management Display, Wide Color Gamut en de hardwarematige kalibratie moeten zorgen voor een consistente en computeronafhankelijke kleurweergave die die van veel duurdere schermen evenaart. De BenQ SW2401PT kan horizontaal en verticaal worden versteld en zelfs een kwartslag worden gekanteld voor staande foto’s. Behalve de gebruikelijke aansluitmogelijkheden zijn ook een kaartlezer en twee USB 3.0-poorten present. De SW2401PT wordt in oktober leverbaar voor 499 euro (incl. btw).

Lees ook:Tips voor betere fotografie | 8/25
Lees ook:360 graden video ter land, ter zee en in de lucht
Lees ook:Nieuw topmodel systeemflitser van Metz
Lees ook:Tip van de week: horizontaal of verticaal
Lees ook:Twee nieuwe Sony Alpha-spiegelreflexen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.