Thule-cameratassen voor stadsfotograaf

Het zag er eerst naar uit dat ze pas in augustus leverbaar zouden worden, maar de Thule Covert-cameratassen zijn op tijd voor de zomervakantieganger geland. Thule is een Zweeds merk, en met de kwaliteit van deze tassen zit het dan ook wel goed. Gelukkig maar, want je moet geen enorme bedragen aan apparatuur in een gammel tasje van een paar tientjes vervoeren.

Typerend voor de Covert-lijn is de combinatie van een flexibele binnen- en een solide maar onopvallende buitenkant. Dit laatste is ideaal voor fotografen die liever niet met hun hardware te koop lopen. Het indelingssysteem is gebaseerd op het origami-principe, om een maximale bescherming te combineren met een minimaal ruimtebeslag. Uiteraard zijn de tassen waterbestendig uitgevoerd, en de Thule Covert is leverbaar in verschillende groottes en modellen, waaronder een rugzak, een messenger-versie en een sling-model.

Lees ook:Thule Perspektiv-cameratassen: less is more
Lees ook:Test Thule Covert DSLR Satchel – deel 2
Lees ook:En de winnaar van onze winterfotowedstrijd is…
Lees ook:Test Thule Covert DSLR Satchel cameratas
Lees ook:Manfrotto Pro Light-tassen voor fotograaf on the move

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.