Sony-flitser voor binnen en buiten

Sony heeft zojuist een nieuwe losse flitser aangekondigd voor alle spiegelreflexmodellen, inclusief de A33 en A55. De HVL-F43AM beschikt in de telestand over een uit de kluiten gewassen richtgetal van 43 bij ISO 100, terwijl het Quick Shift Bounce-systeem het bij indirect flitsen gemakkelijker maakt om tussen staande en liggende foto’s te switchen.

Uiteraard behoort draadloos flitsen eveneens tot de mogelijkheden, bij sommige cameramodellen zelfs met meer dan één flitser tegelijk. Door z’n spatwaterdichte uitvoering is de nieuwe flitser ook ideaal om buiten te gebruiken. Tegelijk met de nieuwe flitser kondigde Sony ook verschillende nieuwe accessoires aan, waaronder een tas en een accessoirebeugel.

Lees ook:Olympus PEN Mini en PEN Lite
Lees ook:Flitsen met beleid – IV
Lees ook:Fotograferen en filmen tegelijk
Lees ook:Canon’s systeemcamera heet EOS M
Lees ook:Sony A65 en A77 officieel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.