Lumix TZ200: veel power in pocketformaat

Nog meer nieuws van Panasonic: de Traveller-Zoom-serie krijgt een nieuw topmodel: de Lumix TZ200. In vergelijking met het vorige model werd het zoombereik van de Leica-zoomlens vergroot van 10x naar 15x (omgerekend 24-360 mm), ten koste van een iets lagere lichtsterkte. De 1 inch sensor met ruim 20 megapixels en 4K-video is gebleven, en verder biedt de TZ200 beeldstabilisatie, een ultrasnelle AF dankzij Depth From Defocus, een verbeterde elektronische zoeker en natuurlijk een (vast uitgevoerd) aanraakscherm. Ook wifi en bluetooth ontbreken niet. Bij video zorgt Live Cropping voor een stabiel beeld. Dit alles in een compacte behuizing die inclusief accu en geheugenkaart nog geen 350 gram weegt. De Panasonic Lumix TZ200 gaat ongeveer 800 euro kosten.

Lees ook:Panasonic Lumix GX9: hightech voor modale prijs
Lees ook:Panasonic Traveller Zoom met 1 inch sensor
Lees ook:Edelcompact en bridgecamera van Panasonic
Lees ook:Panasonic G9 legt lat opnieuw hoger
Lees ook:Panasonic GX8: 20 megapixels en méér

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.