Kleine krachtpatsers van Canon

Wie het kleine niet eert… moeten ze bij Canon hebben gedacht toen ze naast de EOS 80D ook twee nieuwe/vernieuwde compactcamera’s ten doop hielden. De PowerShot SX720 HS verpakt een 20-megapixelsensor plus een 40x zoomlens (omgerekend 24-960 mm) in een jasje van slechts iets meer dan drieënhalve centimeter dik. De PowerShot G7 X Mark II is een vernieuwde versie van de G7 X (1 inch sensor/20 megapixels, lichtsterke zoomlens met een bereik van omgerekend 24 tot 100 mm), met als voornaamste troef een nieuwe DIGIC 7-processor, die onder meer snellere serieopnames en een vlottere automatische scherpstelling mogelijk moet maken. Vanaf eind maart respectievelijk mei te koop voor 380 respectievelijk 700 euro.

Lees ook:High-end compact van Olympus
Lees ook:Canon pimpt instapmodellen compactjes
Lees ook:Nieuw: Canon PowerShot SX210 IS
Lees ook:Twee turbocompacts van Canon
Lees ook:G9 X Mark II: grote sensor in klein cameraatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.