Ricoh GR II Silver Edition

Terwijl goedkope compactcamera’s een verloren strijd voeren tegen de smartphone, doen de duurdere modellen met een grotere sensor het relatief goed. Ricoh brengt ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van het bedrijf (opnieuw) een luxeversie van zijn GR II edelcompact uit. De GR II Silver Edition is zoals de naam aangeeft in zilver uitgevoerd, en wordt geleverd met een echt leren paraattas. Net als de gewone GR II belooft de camera spiegelreflexkwaliteit in zakformaat dankzij z’n grote APS-C-sensor en (omgerekend) 28 mm F 2,8 mm groothoekobjectief. Er worden wereldwijd slechts 3200 exemplaren verkocht – de prijs ligt natuurlijk iets hoger dan die van het standaardmodel.

Gefeliciteerd, Ricoh, enne… nu graag ernst maken met de Pentax-full-framecamera!

Lees ook:Ricoh GR II Premium Kit als jubileumeditie
Lees ook:Ricoh GR Limited Edition
Lees ook:Ricoh GR II: grote sensor in zakformaat
Lees ook:X100 moet 1000 euro kosten
Lees ook:Ricoh WG-50 kan tegen stootje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.