Ricoh GR II Premium Kit als jubileumeditie

Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de digitale GR-edelcompact brengt Ricoh een speciale GR II Premium Kit uit. Deze omvat naast het huidige model, de GR II met APS-C-sensor en (omgerekend) 28 mm vaste groothoeklens, ook onder andere een externe zoeker, een groothoekconverter en een speciale leren tas en draagriem, dit alles verpakt in een fraaie aluminium koffer. De Ricoh GR II Premium Kit wordt eind oktober leverbaar, de adviesprijs bedraagt 1299 euro en de oplage is beperkt tot 1200 stuks wereldwijd, dus liefhebbers moeten niet te lang treuzelen.

Lees ook:Speciale Theta-camera voor Hatsune Miku-fans
Lees ook:Nieuwe ultrazooms van Olympus en Pentax
Lees ook:Ricoh GR Limited Edition
Lees ook:Hasselblad brengt X1D Field Kit uit
Lees ook:Lichtsterke reportagegroothoek voor MFT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.