Onderwaterfotografie voor een prikkie

Over smaak valt niet te twisten (voor de liefhebber is de camera ook nog leverbaar in knalgroen of feloranje), maar zeker is dat de Rollei Sportsline 100 een hoop biedt voor z’n 130 euro. Behalve een 20-megapixelchip, HD-ready-video en een 4x zoomlens is de Sportsline 100 ook voorzien van een behuizing die tegen een duik van tien meter diep en een val van anderhalve meter hoog kan. Het scherm op de achterkant meet 2,7 inch en accu, usb-kabel en polsriem zijn inbegrepen. Verkrijgbaar vanaf eind juni.

Lees ook:Twee Wi-Fi-compacts van Fujifilm
Lees ook:Geen zee te hoog voor Nikon Coolpix W300
Lees ook:Olympus TG-Tracker tougher dan Tough
Lees ook:Olympus Tough! TG-5 tougher dan ooit
Lees ook:Allweathercompact met bluetooth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.