Olympus Tough TG-4 fotografeert ook in raw

Het nieuwste vlaggenschip in de Stylus Tough-lijn van Olympus, de TG-4, kenmerkt zich niet alleen door een ongehoord incasseringsvermogen (tot 15 meter diep waterproof, bestand tegen een val van meer dan twee meter hoog et cetera). Voor serieuze (onderwater)fotografen is het een pluspunt dat dit stoere cameraatje z’n foto’s ook kan vastleggen in raw-formaat. De 4x zoomlens en 16-megapixelsensor zijn gebleven, en natuurlijk zijn ook Wi-Fi en een gps aan boord. De Olympus Tough TG-4 wordt komende maand leverbaar voor net boven de 400 euro, iets later gevolgd door de Stylus 1s ‘bridgecamera’ die het kleinere broertje van de OM-D E-M5 systeemcamera lijkt.

Lees ook:Olympus STYLUS 1: edelcompact in OM-D-jasje
Lees ook:Olympus SH-1: een PEN in pocketformaat
Lees ook:Olympus Tough! TG-5 tougher dan ooit
Lees ook:Dinsdag compactcameradag bij Olympus
Lees ook:Olympus Stylus SH-2: meer voor minder geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.