Nieuwe Coolpix-compacts simpel, stijlvol en sociaal

De drie nieuwe modellen in de Nikon Coolpix-compactcameralijn zijn volgens de fabrikant ‘eenvoudig, stijlvol en sociaal’. Het meest geavanceerde model, de S3700, biedt voor z’n 139 eurootjes een 20-megapixelsensor met een 8x zoomlens, HD-ready-video én Wi-Fi plus NFC voor een gemakkelijke verbinding. Eind volgende maand verkrijgbaar in zes varianten. De S2900 (€ 109,-, in zilver of zwart) levert eveneens 20 megapixels, gekoppeld aan 5x zoom. De L31 kost 79 euro, werkt op twee penlites en is alleen leverbaar in zilver. Voor dat geld krijg je nog steeds 16 megapixels plus 5x zoom.

Lees ook:Nieuwe ultrazooms van Olympus en Pentax
Lees ook:Fujifilm X-Pro2, X-E2S en X70
Lees ook:Nieuwste Huawei ziet driedubbel
Lees ook:Nieuwe camera’s en lens van Fujifilm
Lees ook:G9 X Mark II: grote sensor in klein cameraatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.