Polaroid Cube: veel kleiner komen ze niet…

De Polaroid Cube is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Met afmetingen van 35 mm in het vierkant moet dit zo’n beetje de kleinste action cam zijn. Voor een scherm of draadloze functies was dan ook geen plaats meer. Toch neemt hij Full HD-video of foto’s van zes megapixels op met z’n supergroothoeklens en is hij spatwaterdicht en schokbestendig. De Cube beschikt over een ingebouwde lithiumbatterij en een magnetisch voetje waarmee hij op allerlei metalen oppervlakken kan worden bevestigd. Voor de liefhebbers zijn diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een onderwaterhuis, een helmbevestiging en een klem voor een fietsstuur.  Ook de prijs is bescheiden: een kleine 100 euro.

Lees ook:Lume Cube: veel licht uit een piepklein doosje
Lees ook:‘De kleinste studioflitser ter wereld’
Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:Miniflitser van Metz krijgt update
Lees ook:Reflex: analoge spiegelreflex is weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.