Twee stoere compactcamera’s van Ricoh

Ricoh pakt onder eigen merknaam uit met twee nieuwe compactcamera’s die tegen een stootje kunnen: de WG-30W en de WG-30. Het enige verschil tussen beide modellen is dat de WG-30W over Wi-Fi beschikt en de WG-30 niet. De cameraatjes kunnen tot 12 meter diep onder water gebruikt worden en moeten een val van anderhalve meter hoog kunnen overleven. De back-lit CMOS-sensor met 16 megapixels moet ook bij hoge ISO’s een goede kwaliteit foto’s en video (Full HD) afleveren. De 5x zoomlens heeft omgerekend naar full-frame een bereik van 28 tot 140 mm. Verder beschikken de camera’s over beeldstabilisatie en een soort led-ringlicht voor macrofoto’s rond het objectief.

Lees ook:Olympus-trio legt lat weer hoger
Lees ook:Gevoelig vijftal van Canon
Lees ook:Topcompact met incasseringsvermogen
Lees ook:Lichtsterke Leica-reportagegroothoek voor MFT
Lees ook:Sony RX10 III: high-end bridgecamera met ultratele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.