Twee Wi-Fi-compacts van Fujifilm

Ook bij Fujifilm lijken camera’s met ingebouwde Wi-Fi-functies de laatste trend. De nieuwe FinePix XP200 is een zogenaamde outdoor-camera die een duik van 15 meter diep en een val van 2 meter hoogte kan hebben. Voor de sensor met 16 megapixels zit een objectief met omgerekend 28 tot 140 mm zoom. De camera wordt eind april in vier kleuren leverbaar voor een kleine 250 euro. De FinePix S8400W is een bridgecamera met eveneens 16 megapixels en 44x zoom (omgerekend 24 tot 1056 mm). Behalve het scherm op de achterkant is er ook een elektronische zoeker, al houdt de resolutie met 201.000 beeldpuntjes niet over. En met vier AA-batterijen als stroombron zal ook niet iedereen gelukkig zijn. Deze camera moet 299 euro gaan kosten.

Lees ook:Spatwaterdichte bridgecamera van Fujifilm
Lees ook:Nieuwe modellen van Fujifilm
Lees ook:Pentax XG-1: veel zoom voor je geld
Lees ook:Nieuwe ultrazooms van Olympus en Pentax
Lees ook:Twee Sony superzooms met gps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.