Fotospullen (ver)huren via Gearbooker

Misschien heb je niet elke dag een full-framecamera, een lichtsterk teleobjectief, een drone of professionele filmapparatuur nodig, maar wél voor een bepaalde klus. Om zulke spullen voor korte of langere tijd te huren óf te verhuren, kun je sinds kort op Gearbooker terecht. Een soort Airbnb voor creatieven en beeldmakers, aldus de oprichter. Maar zonder de nadelen die daar gewoonlijk mee worden geassocieerd.

Op Gearbooker verhuren fotografen en andere creatieven onderling hun spullen aan elkaar. Maar ook importeurs en andere bedrijven tonen interesse: we zagen objectievenbouwer Sigma al voorbijkomen. Je kunt precies zien wat er beschikbaar is, wanneer en voor welke prijs. Prettige bijkomstigheden zijn dat er in samenwerking met PostNL een automatische verzendservice is opgezet én dat alle apparatuur is verzekerd. Meer informatie vind je op de website.

Lees ook:Fotospullen huren en verhuren via Lumutar
Lees ook:Lichtsterke groothoek van Sigma
Lees ook:Compatibiliteitsprobleem Nikon D5300 en Sigma-objectieven
Lees ook:Sigma bouwt lenzen om voor andere camera’s
Lees ook:Nieuwe website Sigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.