Korte macrotele van Sigma

Ook voor de liefhebber van macrofotografie heeft Sigma een nieuw objectief op stapel staan in de Art-serie. De Sigma 70 mm F 2,8 DG Macro is een volledig vernieuwde versie van een oude bekende. Om maximale optische prestaties op iedere afstand te garanderen, is het objectief uitgerust met een floating focus-systeem. Bij handmatig scherpstellen zorgt focus by wire, zonder mechanische verbinding tussen scherpstelring en scherpstelmechanisme dus, voor de benodigde precisie. Ook dit full-frameobjectief komt behalve met Sigma- en Canon-vatting (geen Nikon…?) met een Sony E-bajonet uit. Prijs en levertermijn worden later bekendgemaakt.

Lees ook:Lichtsterke portrettele in Sigma Art-serie
Lees ook:Sigma-portrettele voor systeemcamera’s
Lees ook:Twee teles en groothoekzoom van Sigma
Lees ook:Sigma maakt superlichtsterke zoom voor full-frame
Lees ook:Superlichtsterke telezoom van Sigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.