Lichtsterke groothoekzoom in Sigma Art-serie

Objectievenfabrikant Sigma kondigt een nieuwe lichtsterke groothoekzoom aan in de Art-serie. De 14-24 mm F 2,8 DG HSM Art moet het beste halen uit de huidige en toekomstige full-framecamera’s met 50 megapixels en meer. Het optische ontwerp is royaal voorzien van speciale glassoorten , en uiteraard is het 1150 gram wegende objectief spatwaterdicht. Ook de Nikon-versie heeft een elektronische diafragma-aansturing. De Sigma 14-24 mm F 2,8 DG HSM Art wordt leverbaar voor Nikon, Canon en Sigma zelf, en past via een Mount Converter ook op Sony-systeemcamera’s. Wanneer het objectief op de markt komt en hoeveel het gaat kosten, is nog onbekend.

Lees ook:Twee teles en groothoekzoom van Sigma
Lees ook:Lichtsterke groothoek van Sigma
Lees ook:Allround telezoom van Nikon
Lees ook:Sigma Art 20 mm F 1,4 voor full-frame
Lees ook:Korte macrotele van Sigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.