Nieuwe Sony 18-135 mm voor APS-C

Voor bezitters van een APS-C-systeemcamera met E-vatting zoals de afgebeelde A6300 brengt Sony een nieuwe allroundzoom uit: de SEL18135. Zoals de typeaanduiding al laat doorschemeren, beschikt dit objectief over een zoombereik van 18 tot 135 mm (zo’n 27 tot 200 mm omgerekend naar full-frame) bij een lichtsterkte van F 3,5 in de groothoek- en F 5,6 in de telestand. Ook een lineaire AF-motor voor een snelle en stille scherpstelling plus ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie zijn present. Het objectief is nog geen 9 centimeter lang en weegt slechts 325 gram. Verkrijgbaar vanaf februari voor zo’n 650 euro. Van de A6300 systeemcamera verschijnt ook een zilverkleurige uitvoering.

Lees ook:Groothoekzoom voor Fujifilm X-camera’s
Lees ook:Telezoom met extra punch
Lees ook:Panasonic GM1 systeemcamera in pocketformaat
Lees ook:Supergroothoekzoom voor fullframe
Lees ook:Panasonic GX80: GX8 krijgt klein broertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.