Lichtsterk Leica-portretobjectief voor happy few

Voor Leica M-fotografen die beter in hun geld zitten dan in het licht brengt Leica begin volgend jaar een nieuw lichtsterk objectief op de markt in de legendarische Noctilux-serie. De Leica Noctilux-M 75 mm F 1,25 ASPH. is geschikt voor portretfotografie met een minimale scherptediepte, met een bijtende scherpte gekoppeld aan een fraaie onscherpteweergave (‘bokeh’). Een floating element moet ook in het dichtbijgebied garant staan voor uitstekende prestaties. Zelfs voor een Leica-objectief is de Noctilux-M 75 mm pittig geprijsd: het voorlopige prijskaartje vermeldt een kleine twaalfduizend euro.

Lees ook:Teletandem en flitser van Sony
Lees ook:Lichtsterke Pentax-standaardzoom voor full-frame
Lees ook:Ultralichtsterke portrettele van Nikon
Lees ook:PENTAX-D FA MACRO 100mm F2.8 WR : optiek voor veeleisende outdoor macro-fotograaf
Lees ook:Leica stapt in systeemcamera met Leica T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.