Fujifilm Professional Service van start in Nederland

Vanaf heden kunnen professionele gebruikers van Fujifilm-fotoapparatuur gebruikmaken van de Fujifilm Professional Service (FPS). Die biedt voordelen zoals een snellere afwikkeling van reparaties, gratis vervangende leenapparatuur, kosteloze controles en korting op onderdelen. Deelname aan het FPS-programma is ten minste de komende twee jaar gratis, mits je beroepfotograaf bent en je qua Fujifilm-apparatuur voldoet aan de criteria. Als bezitter van een GFX middenformaatcamera zit je sowieso goed. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:Fujifilm Experience in Utrecht
Lees ook:Multifunctionele fotorugzak van Verbatim
Lees ook:Tips voor betere foto’s | 4/25
Lees ook:Camera-experience en studioweekend
Lees ook:Tip van de week: op naar Fotoweek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.