Lichtsterke 35 mm van Samyang voor Sony AF

Samyang is vooral bekend vanwege z’n sympathiek geprijsde objectieven voor handmatige scherpstelling, maar de laatste tijd brengt men ook AF-objectieven op de markt. Deze AF 35 mm F 1,4 FE komt naast/boven de eerdere F 2,8-versie, en is speciaal ontworpen voor Sony-systeemcamera’s. Het optisch ontwerp, met elf elementen in negen groepen, moet aan zeer hoge eisen voldoen. Het nieuwe USB Lens Station moet er via firmware-updates voor zorgen dat je objectief altijd bij de tijd blijft. Ook fijnregeling van de automatische en handmatige scherpstelling behoort tot de mogelijkheden.

De Samyang AF 35 mm F 1,4 FE wordt half november leverbaar voor een schappelijke 690 euro, terwijl het Lens Station 65 euro moet kosten. Samyang wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Transcontinenta, dat na registratie vijf jaar garantie op je aankoop geeft.

Lees ook:Lichtsterke ultragroothoek van Samyang
Lees ook:Firmware-updates voor filmers
Lees ook:Gestabiliseerde tele en macrolens van Tamron
Lees ook:Samyang ultragroothoek voor APS-C
Lees ook:Standaardobjectief en teleconverter van Fujifilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.