Tamron 100-400 mm lichtste in z’n soort

Ook Tamron komt binnenkort met een relatief compacte en lichte full-frame supertelezoom. De Tamron 100-400 mm F 4,5-6,3 Di VC USD (Model A035) zoals het objectief voluit heet, moet met een gewicht van net boven de 1100 gram het lichtste zijn in zijn soort. Het objectief is compatibel met de 1,4x teleconverter en Tamron’s TAP-in Console, en beschikt over beeldstabilisatie en een weerbestendige constructie. Er is ook een los verkrijgbare statiefgondel. De kortste instelafstand is 1,5 meter. De Tamron 100-400 mm F 4,5-6,3 Di VC USD wordt eind dit jaar leverbaar voor Canon en Nikon; de prijs is nog niet bekend.

Lees ook:Nieuwe Tamron-tele- en groothoekzoom
Lees ook:Tamron-telezoom voor full-frame en APS-C
Lees ook:Tamron viert 60e verjaardag met 70-300 mm
Lees ook:Nieuwe Tamron 24-70 mm voor full-frame
Lees ook:Superlichtsterke telezoom van Sigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.