Spotgoedkope portrettele van Yongnuo

Yongnuo is een fabrikant uit Hongkong van onder andere flitsapparatuur en objectieven. Naast de reeds bestaande 35 mm F 2 voor Nikon en Canon brengt Yongnuo binnenkort ook een lichtsterke 100 mm F 2 korte tele uit, vooralsnog alleen met Canon-vatting. Het objectief gaat minder dan 200 euro kosten en, grootste verrassing, beschikt in tegenstelling tot de peperdure glaswerkjes die merken als Zeiss en Meyer Optik Görlitz op de markt brengen wél over AF. De optische kwaliteit zal vermoedelijk niet van wereldtopniveau zijn, maar daar is de prijs dan ook naar.

Lees ook:Trimagon 95 mm: portretlens in hogere prijsklasse
Lees ook:Meyer Optik Görlitz belooft wedergeboorte legendarische lens
Lees ook:Fotonieuws van de week
Lees ook:Superlichtsterke standaardlens van drie mille
Lees ook:Fotonieuws en -nieuwtjes van de eerste lenteweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.