Gestabiliseerde tele en macrolens van Tamron

Onder de onafhankelijke objectievenbouwers laat Tamron steeds meer van zich spreken. Na de eerste groothoekzoom met ingebouwde beeldstabilisatie brengt Tamron nu ook een korte tele met stabilisatie uit. De SP 85 mm F 1,8 Di VC USD onderkent dat juist bij lichtsterke objectieven beeldstabilisatie een welkom extraatje kan zijn. Niet alleen voor opnames bij weinig licht, maar ook met het oog op de extreem hoge sensorresoluties die de miniemste trilling verraden. Verder beschikt dit objectief over een weerbestendig jasje en een vuil- en vochtafstotende fluorinecoating. De nieuwe Tamron TAP-in Console moet er via firmware-updates voor zorgen dat het objectief altijd bij de tijd blijft.

Tamron kondigt ook een nieuwe versie van zijn legendarische macro-objectief aan: de SP 90 mm F 2,8 Di Macro 1:1 VC USD Model F017. Beide objectieven worden leverbaar voor Nikon, Canon en Sony A; prijzen en levertermijnen zijn nog niet bekend.

Lees ook:Nieuwe Tamron-tele- en groothoekzoom
Lees ook:Tamron 150-600 mm op alle fronten verbeterd
Lees ook:Nieuwe Tamron 24-70 mm voor full-frame
Lees ook:Firmware-updates voor Metz- en Nissin-flitsers
Lees ook:Tamron 100-400 mm lichtste in z’n soort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.