Canon EOS 80D verlegt de grenzen

Ook groot nieuws van Canon: de EOS 80D spiegelreflex legt de lat in het APS-C-segment weer een stukje hoger. De 24-megapixelchip met een ISO-bereik van 100 tot maximaal 25.600 is gekoppeld aan een AF-systeem met 45 kruissensoren. Bij Live View of Full HD-video kun je profiteren van Canon’s unieke Dual Pixel CMOS AF-technologie. De maximale burstrate bij fotograferen bedraagt 7 bps, en naast Wi-Fi/NFC staat ook een verstelbaar aanraakscherm tot je beschikking. Speciaal voor filmers brengt Canon ook een nieuwe allroundzoom uit. De EF-S 18-135 mm F 3,5-5,6 IS USM kan met behulp van een speciale Power Zoom Adapter vloeiende zoomeffecten realiseren, ook met bediening op afstand via Wi-Fi. De Canon EOS 80D wordt in april verkrijgbaar voor een kleine 1300 euro. De EF-S 18-135 mm gaat 590 euro kosten en de Power Zoom Adapter PZ-E1 160 euro.

Lees ook:Samsung NX3000 nieuw instapmodel systeemcamera
Lees ook:Canon EOS M-systeemcamera wordt volwassen
Lees ook:Twee nieuwe spiegelreflexen van Canon
Lees ook:Canon EOS 6D Mark II en EOS 200D
Lees ook:Nieuwe EOS-camera’s heten 100D en 700D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.