Nieuwe Pentax-full-frameteaser (nou de camera nog…)

Pentax hield zich tijdens de afgelopen CES oorverdovend stil, maar heeft van de weeromstuit maar weer eens een nieuwe teaser gepubliceerd voor de full-frame-DSLR die deze lente écht eindelijk moet komen. Uit de nieuwe foto blijkt dat het scherm verstelbaar is, en niet zo’n beetje ook. Eerdere foto’s lieten een schaarconstructie zien die je eerder zou verwachten op een hoogwerker. Vraag is een beetje wat je met zo’n ingewikkelde constructie moet. Tenzij Pentax het écht grondig heeft aangepakt, met een scherm dat niet alleen verstelbaar is maar ook loskoppelbaar én voorzien van aanraakfuncties. Dan heb je dankzij de ingebouwde Wi-Fi namelijk je hele smartphone niet meer nodig voor tethered shooting (met het scherm als draadloze afstandsbediening, dus). Wij wachten in spanning af…

Lees ook:Eindelijk… de full-frame Pentax K-1!
Lees ook:Pentax Q kleinste camera met wisseloptiek
Lees ook:Pentax K-S2: weerbestendig en Wi-Fi
Lees ook:Pentax 645Z snelle jongen in middenformaat
Lees ook:Pentax XG-1: veel zoom voor je geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.