Kapt Samsung met de camera’s? Het vervolg

Steeds meer tekenen wijzen erop dat Samsung het inderdaad voor gezien houdt in de camerabusiness, althans in Europa. De gezaghebbende technologiesite Tweakers heeft naar eigen zeggen (eindelijk) een officiële bevestiging van de zijde van Samsung gekregen, en de nieuwprijzen zijn aan het dalen – zij het nog niet zo sterk als in het buitenland.

Interessant is een boze reactie van een Samsung NX-gebruiker die zich in de steek gelaten voelt op de Nederlandse Facebookpagina van Samsung. De nieuwsrubriek van de internationale Samsung Camera-website en de bijbehorende Facebookpagina zijn al maanden niet meer geüpdatet. Op de Nederlandse Samsung-website worden de camera’s ondertussen nog steeds aangeprezen alsof er niks aan de hand is: ‘Mis geen moment met de NX1′.

Lees ook:Facebook en andere jungles
Lees ook:Knallend oranje of klinkende munt?
Lees ook:Camera Raw weer bij de tijd
Lees ook:Samsung brengt NX mini 2 systeemcamera uit
Lees ook:Tip van de week: rijk en beroemd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.